Om meg

Velkommen til Ingeline kafé, take away og catering på Lyst og Fryd. Jeg holder til i det vakre gamle hvite huset som har en 1 etg. fra 1400-tallet og som ligger rett ved siden av Laksevåg kirke.

Kaféen er åpen onsdag til fredag fra kl 11–15. Her serverer jeg deilig lunch og nydelige kaker og cupcakes. Til bryllup, bursdager, konfirmasjoner eller andre festlige anledninger kan jeg tilby både flotte kaker og cupcakes tårn etter hva du måtte ønske.

Jeg kan tilby bedriftsavtaler og lage klart lunch til dere, og det er god plass til å avholde møter på Ingeline hvor man kan sitte uforstyrret. Eller om dere ønsker å hente maten og nyte den på kontoret.

Lyst og Fryd huset egner seg også godt for minnestunder da vi ligger rett ved siden av Laksevåg kirke. Jeg kan lage egen meny til slike anledninger.

Huset har en nydelig hage og det er muligheter for å nyte maten ute i fint vær.

Skal du feire bursdag, gifte deg, eller en annen anledning ta kontakt med Janne og Trude på www.urdihuset.no for booking.

Jeg er utdannet kokk fra både Bølgen & Moi i Bergen og Statholdegaarden i Oslo. Jeg fokuserer på å sette sammen gode smaker og riktig forhold mellom salt, søtt og surt, noe som i stor grad gjelder mine kaker og cupcakes også. Jeg bruker dessuten kun naturlige råvarer og lager alt fra grunnen av, så langt det lar seg gjøre.

Velkommen til Ingeline i Damsgårdsveien 174.

 

(NB: Alle de fineste bildene som ser profesjonelle ut er tatt av Tove Lise Mossestad).